Pasaulyje yra 5 didžiosios religijos. Krikščionybė, Budzimas, Islamas, Hinduizmas ir Judaizmas. Kalba eina apie žemės planetą.

Krikščionybė, Judaizmas ir Islamas yra vakarietiškos religijos. Jos labiau orientuotos į išorinį pasaulį.

Hinduizmas ir Budizmas yra rytietiškos religijos. Jos labiau orientuotos į vidinį pasaulį.

Visos religijos, kiek man žinoma, atsiranda iš tikrų nušvitusių mokytojų, meistrų, tačiau dažniausia, jei ne visada, tie mokytojai tų religijų nesteigia, bet jos atsiranda jau po to, kai jie miršta/palieka fizinį kūną.

Yra atskiri dvasiniai mokytojai ir mokymai kurie tarsi nepriklauso jokiai religijai.

Kas yra religija iš esmės? Jei neklystu žodis pats reiškia sujungti. Religares. Ir religijos visos orientuotos į bendražmogiškumą, žmogiškąsias vertybes, meilę, atjautą ir žinoma mirtį bei pomirtinį pasaulį, gyvenimą. Tačiau, reikia pabrėžti, kad šnekant plačiąja prasme, religija yra skirta masėms.

Pasaulyje yra 5 didžiosios religijos. Krikščionybė, Budzimas, Islamas, Hinduizmas ir Judaizmas. Kalba eina apie žemės planetą. Krikščionybė, Judaizmas ir Islamas yra vakarietiškos religijos. Jos labiau orientuotos į išorinį pasaulį. Hinduizmas ir Budizmas yra rytietiškos religijos. Jos labiau orientuotos į vidinį pasaulį. Visos religijos, kiek man žinoma, atsiranda iš tikrų nušvitusių mokytojų, meistrų, tačiau dažniausia, jei ne visada, tie mokytojai tų religijų nesteigia, bet jos atsiranda jau po to, kai jie miršta/palieka fizinį kūną. Yra atskiri dvasiniai mokytojai ir mokymai kurie tarsi nepriklauso jokiai religijai. Kas yra religija iš esmės? Jei neklystu žodis pats reiškia sujungti. Religares. Ir religijos visos orientuotos į bendražmogiškumą, žmogiškąsias vertybes, meilę, atjautą ir žinoma mirtį bei pomirtinį pasaulį, gyvenimą. Tačiau, reikia pabrėžti, kad šnekant plačiąja prasme, religija yra skirta masėms.
0 Komentarai 0 Pasidalinimai